nedeľa 29. apríla 2012

Pre zmenu sme najnovšie prevliekli modrú M3-ku.



Celý proces nám komplikoval, že auto bolo dvojfarebné.







Museli sme naniesť PLASTI DIP na rôznich miestach vo väčšom množstve...







..aby sme dosiahly čo najlepšie krytie.










Výsledok je biely PLASTI DIP drsnejším povrchom
Auto sme začali pripravovať o 10:00
Umývanie, odmastnenie a maskovanie nám
trvalo do 11:15

o 18:10 sme sa fotili pri bielom aute.

11 komentárov:

  1. Chcel by som sa spytat aka je odolnost tejto farby voci kamienkom a beznemu pouzivaniu v cestnej premavke?
    Martin

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nakoľko je to podstate guma, čiže materiál je pružný , odolnosť voči kamienkom a bežným poškodeniam, škrabancom je vyššia, ale záleží od toho, koľko vrstiev je nanesených na daný povrch. Samozrejme je možné nanášať na rôznych miestach rôzne vrstvy, čiže viac namáhané vieme viac chrániť. Pozor, materiál nie je nezničiteľný, ale ked sa poškodí, tak sa poškodí vrstva PLASTI DIPu a nie povrch na ktorý bol aplikovaný.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj zajímá mě čím se auto odmašťuje nebo jaká příprava je zapotřebí a zda se dá stříkat klasickou pistolí? Má to nějaké náležitosti jako hodně vzduchu apod.? Čím čistíš pistoli? Čím se to ředí ? Děkuji za odpovědi Aleš

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nazdar, príprava auta, resp. povrchu nevyžaduje nič extra, je potrebné umyť, odmastniť a oprášiť. Dá sa to striekať aj klasickou pištolou ale práve naopak, málo vzduchu, lebo materiál sa usuší už vo vzduch. Treba to vytestovať na konkrétne zariadenie. Na čistenie používam čistiaci benzín. POZOR !!! Na riedenie PLASTI DIPu neodporúčame čistiaci benzín a ani iné riedidlo , ako špeciálne na to vyvinuté.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já ti moc děkuji za odpověď, a jen poslední otázka kde sháníte materiál? Myslím tím barvy. Koukal jsem že to pochází prapůvodně z austrálie pak to došlo jak jinak tak do ameriky a ted je toho klasicky plné německo v čechách to nějak moc nejde a samozřejmě slováci jsou zase lepší :D:D:D kdyby jsi mi mohl poradit ještě v tomto. Pro srandu bych tím chtěl nastříkat starý lt 82 mám to jako veterána obytnák a na léto mu hodit nějaký rychlý kabát. Ještě by mě zajímalo jestli máš zkušenost jak to dlouho vydrží když s tím nebudu jezdit roštím ale bude to stát ujede max 100km a zase stojí myslím tím zda se to dá počítat i na roky ? A jestli to má barevnou stálost. A uz víc nebudu otravovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. My máme zastúpenie pre slovenskú a českú republiku. A napíšete z akej lokality pochádzate Vám vieme poradiť kde nájdete našich predajcov, alebo Vám vieme poslať materiál my. Na povrchu to drží , kým to nestrhnete dole, aj roky a nakoľko je to UV stabilné ani nestráca farbu. ...a kludne otravujte, na to sme tu, aby sme Vám podali čo najviac informácii o materiálu PLASTI DIP. Je to novinka a dá sa to aplikovať naozaj širokospektrálne.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jsem z Hradce Králové máme tu malou firmu na biokrby klidně by jsme dělali zastoupení i Vám pokud nemáte v této lokalitě zpřízněnou duši. Je to opravdu super věc mě osobně se to strašně líbí už vidím jak by to slušelo mému lt :D:D:D

    OdpovedaťOdstrániť
  8. NEch sa páči, napíšte mail na info@plastidip.sk a môžeme sa dohodnúť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj je možné se spojit poslal by jsi mi tu zprávu ? Díky Aleš

      Odstrániť
  9. Máš to na mailu a budu se těšit

    OdpovedaťOdstrániť